| Komentarisanje | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Sanja94 Španija u tvom srcu
Broj poruka : 8861 Godina : 30 Lokacija : Španija Ikonica : Vashe ime : Sanja Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Komentarisanje Sub Apr 10, 2010 3:17 pm | |
| Ova tema je predvidjena za komentarisanje....pitajte nas ako neshto nije jasno...kako da skinete epizode i sl... | |
|
| |
¿coka? Španija u tvom srcu
Broj poruka : 181 Vashe ime : Andrea Datum upisa : 09.05.2010
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Jun 12, 2010 2:08 pm | |
| Jao kako su dobre sve serije! Jako su dobre postave i obavezno cu pogledati neke od njih. Jako sam odusevljena sa Acusados, jer tu glume Natalia i ova iz 9 sezone iz Pakovog sveta, obavezno cu i pogledati Inocentes, zbog Michelle a ovaj drugi glumac ne znam ko je al je na slici prelep. Gavilanes takodje ne izgleda lose, ne znam nikog iz postave, ali izgledaju okej, Lex naravno zbog Clare i Marte. Fisica o quimica me bas interesuje, ima odlicnu postavu, a odusevljena sam sto Angie glumi u Los Protegidos. Odlicno sve u svemu! Da nema ovog foruma i Sanje ne bih znala ni za sta od ovoga. :D HVALA! | |
|
| |
Broj poruka : 8861 Godina : 30 Lokacija : Španija Ikonica : Vashe ime : Sanja Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Jun 12, 2010 4:29 pm | |
| Ma nishta.....i dalje cu vas obaveshtavati o svemu....sve su serije odlicne...ali iskljucivo sam vezana za El Internado....Shto se tice tog glumca shto glumi sa Michelle njegovo ime je Alex Gonzalez i on je u LEX-u par sa Clarom.Prelepi su.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Jun 12, 2010 4:37 pm | |
| aaaaaaaaaaaa sad sam gledala neke slike... prelep je!!!!!!!! jedava cekam da gledam! | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sre Okt 20, 2010 5:20 pm | |
| Jao bre... Sada kad sam bila u Spaniji, stigla sam malo da gledam i njihovu televiziju. I to samo kanal Antena 3. Naravno, slusala sam i vesti i kuvara, ali sam bez obzira na to bila srecna jer sve vreme slusam spanski. :D Cesto se vrtela reklama za film La Princesa de Eboli, sa Belen Rueda i Hugom Silva, koji su trebali da puste tamo, zapravo i jesu, ali tek nakon sto sam ja otisla. Inace, odgledala sam i poslednju epizodu serije El Internado, koja se prikazivala tamo. (: Samo sam to uspela od tih zanimljivih stvari da uhvatim, jer ipak, ja sam imala slobodno samo 2 do 3 sata uvece u sobi. :D
Malo odstupam od teme, ali morala sam ovo da podelim sa vama. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Pet Okt 22, 2010 12:31 pm | |
| Jao super....jer ti se svidja serija El internado? Radim na prevodu serije i stigla sam do 3 sezone.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Pet Okt 22, 2010 12:38 pm | |
| Jao da! Mislim nisam ja nikad gledala tu seriju, vec sam videla samo kraj. Ja i jos jedna moja drugarica smo se zainteresovale, tako da cu ja evo danas vec pogledati 1 epizodu a ona je stigla do 3. Uuuu cool! Inace ovaj lik na tvom avataru i potpisu je iz te serije, al on je koliko sam ja shvatila negativac?? :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Okt 23, 2010 5:23 pm | |
| Jeste on je negativac i to glavni, pojavljuje se tek u 5 sezoni ali ja ga obozavam, i nema veze shto je negativac, najlepshi je i najbolji zezator je.....obozavam ga, moja dusha Havijer Rios se zove...Ako zelish reguj sa na moj forum o seriji http://elinternadoserbia.forummotion.comI tamo imash i download serije i prevod do 3x03 epizode....tako da uzivaj....serija je vrh! Prikazivala se i kod nas, trebala je skoro da pocne 5 sezona ali su prekinuli....tako da bzv...svejedno ja i josh neki prevodimo seriju tako da ce biti super.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Okt 23, 2010 7:17 pm | |
| OOOO pa super! Regg cu se obavezno, ne brini. :D Gde se i kad prikazivala kod nas? Pa jel ce pustati opet ili ne?? (: Uuu kul. ;) | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Okt 23, 2010 7:26 pm | |
| Prikazivala se na AXN tv....koliko sam je samo reklamirala, i na tvom forumu mislim da sam, niko nije hteo da se reguje, jer su mislili da je bzv serija, a u stvari najbolja je od svih pa cak i od seranovih. Ne znam da li ce je ponovo pushtati. | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Okt 23, 2010 7:43 pm | |
| Uh bre. Koji je to kanal? Ja ne znam ni dal ga imam? E ne znam, onda tad nisam ni znala za seriju. (: Pa isti je fazon kao i moj STNHP, jebiga nemam ni 50 clanova. A te serije i ne mogu imati puno clanova jer se ne prikazuju kod nas. Mada STNHP se i prikazivala al niko skoro nije ni gledao. -.-
Edit: Inace su me jako zainteresovale Aquila Roja i Tierra de Lobos, vidim da si ih skoro postavila. :D | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Sub Okt 23, 2010 10:25 pm | |
| Axa...pocela sam da skidam Tierra de lobos, a uskoro cu i Aguilu roja. Ima takodje i neka horor serija, u vezi duhova i tako toga, zove se Hay alguien ahi....meni se iskreno ne dopada. Ocekujem Los protegidos 2 sezonu i tako. Shto se tice kanala AXN, vishe ti nije potreban jer su prestali sa emitovanjem, ukoliko nastave sa 5 sezonom, javljam ti.
Skoro je na happy tv pocela jedna humoristicka shpanska serija- da crknesh od smeha- 7 vidas, svakog radnog dana od 18:30....pogledaj je soooper je...cak imash ovde download.
Takodje ti preporucujem seriju LEX, gde glumi Clara Lago i Alex Fernandez.Veruj mi, soooper je. | |
|
| |
| Naslov: Re: Komentarisanje Ned Okt 24, 2010 8:19 am | |
| Da, da, videla sam da je neki horor pa mi i nije nesto. (: I Los Protegidos cekam i ja! :D A da, ima ovde o toj seriji. Ajde videcu da pogledam. Znam za Lex, i to moram pogledati. :D | |
|
| |
markoelektro
Broj poruka : 4 Vashe ime : ***MaRkO*** Datum upisa : 26.11.2011
| Naslov: Re: Komentarisanje Sre Jan 25, 2012 1:16 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Komentarisanje | |
| |
|